Facebook Workshop

Du kan blive din egen Social Media Manager!
Dette kursus har fokus på Facebook for Business.

Det er ikke et krav at købe alle 3 moduler – du vælger selv hvor avanceret.

Modul 1 : Basis-introduktion og opbygning af Facebook

 

Dette første modul omhandler Facebook generelt og de muligheder der er for dig som virksomhed. Det handler om forskellen på opbygning af Facebook-sider, Facebook-grupper, Annonceadministration og Facebook generelt som socialt medie.

På denne workshop vil du få:

– Viden om Facebook som socialt medie

– Oprettet din egen Facebook-side og tilpasset den professionelt, såfremt du allerede har en side – alternativt opretter vi en til dig

– Oprettet en annonceadministrator

– Oprettet en kampagne, et annoncesæt og en annonce samt fået en forståelse af forskellen

– Derudover får du tid til at arbejde med din professionelle Facebook profil og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Modul 2 : Facebook content, annoncering og influencers

 

Dette modul henvender sig til dig, der allerede har været på modul 1, eller har en velfungerende Facebook side, samt annonceadministrator og ønsker at tage dit Facebookcontent og -annoncering ” to the next level”.

Her ser vi på flere af de muligheder der ligger i content marketing, influencers, målgruppe-opbygning, re-marketing og online medie strategi (heriblandt årshjul).

Derudover får du tid til at arbejde videre på din Facebook side, dit eget content samt annoncering via administratoren op og stå samt mulighed for at stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen.

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Modul 3 : Avanceret Sociale Media strategi og samspil med andre Sociale Medier

 

Denne workshop byder på Facebook Avanceret teknikker og er lavet til dig, der har en fuldt ud funktionsdygtig Facebook profil men går med særlige tanker om udvidelse af forskellig art, som eksempelvis produktsalg direkte fra shop og flere onlinebookninger. Det er også til dig, som ønsker at få dit content (indhold) til at bredde sig over flere sociale medier på en strategisk måde.

Her opfordrer vi deltagerne til at skrive ind med specifikke ting som de ønsker der skal vises på kurset, så vi har mulighed for at forberede os på lige præcis dit emne.

Her vil vi komme helt i dybden i forhold til sammenspillet mellem Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat og de muligheder der ligger i det.

Derudover får du tid til at arbejde videre på din Facebook side, dit eget content samt annoncering via administratoren og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen.

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Rene Hansen

Instruktør

Rene Hansen er instruktører på denne workshop. Rene har mere end 15 års erfaring med arbejde på de sociale medier, Facebook, Instagram, LinkedIn m.m.

Få 50 % i rabat som Iværksætter!

Skriv din email og modtag din rabatkode på mail. 

Er din virksomhed mindre end 24 måneder gammel, definerer vi det som en iværksætter-virksomhed. 

You have Successfully Subscribed!