LinkedIn Workshop

Lær at være din egen Social Media Manager.

Dette kursus har fokus på Linkedin, det sociale netværk for Business 

Det er ikke et krav at købe alle 3 moduler. Det er helt op til dig.

Modul 1 : Basis-introduktion og opsætning af din LinkedIn

 

Dette første modul omhandler LinkedIn generelt og de muligheder der er for dig som virksomhed. Det handler om forskellen på og opbygning af din egen LinkedIn-profil, Company pages (firmasider), Linkedin-grupper, Annonceadministration og LinkedIn generelt som socialt medie.

På denne workshop vil du få

  • Viden om Linkedin som netværksværktøj og socialt medie
  • Oprettet din egen Linkedin-company side og tilpasset den professionelt, hvis du allerede har en side
  • Optimere din egen Linkedin profil
  • Lære om annonceadministration (sponsoreret indhold)

Derudover får du rigeligt tid til at arbejde med din professionelle Linkedin profil, din Company page og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen.

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Modul 2 : LinkedIn story telling, annoncering og networking

 

Dette modul henvender sig til dig, der allerede har været på modul 1, eller har en velfungerende LinkedIn-profil samt en fin Company page, samt ved basis om hvordan man kan annoncere på LinkedIn, men ønsker at tage din tilstedeværelse på LinkedIn som virksomhed til next level.

Her ser vi på flere af de muligheder der ligger i content marketing, Casebeskrivelser og Story telling som kommunikations-værktøj. Vi ser på ambassadør-mulighederne i dit netværk. Og så ser vi på målgruppe-opbygning, remarketing og strategi, når vi taler annoncering.

Derudover får du rigeligt tid til at arbejde videre på din LinkedIn-profil, din company page og dit eget content samt annoncering via advertise og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen.

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Modul 3 : Avanceret Sociale Media strategi og samspil med andre Sociale Medier

 

Denne workshop er LinkedIn Avanceret til dig der har en fuldt ud funktionsdygtig LinkedIn profil men går med særlige tanker om udvidelse af forskellig art, som eksempelvis produktsalg direkte fra shop. Det er også til dig, som ønsker at få din content (indhold) til at række over flere sociale medier på en strategisk måde.

Her opfordrer vi deltagerne til at skrive ind med specifikke ting som de ønsker der skal vises på kurset, så vi har mulighed for at forberede os.

Her vil komme helt i dybden i forhold til sammenspillet mellem Facebook, Instagram, Linkedin, Snapshat og de muligheder der ligger i det.

Derudover får du rigeligt tid til at arbejde videre på din LinkedIn side, dit eget content samt annoncering via administratoren og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen.

Alle moduler hos os er delt op i ligedele teori og praksis.

Rene Hansen

Instruktør

Rene Hansen er instruktør på denne workshop. Rene har mere end 20 års erfaring med arbejdet på Linkedin.

Free pre-kursus

Dette kursus er til dig der er helt ny iværksætter. Er du helt ny inden for den digitale verden og måske endnu ikke har hverken LinkedIn profil eller netværk på LinkedIn. Har du brug for hjælp lige fra start af med at finde navn og få oprettet dette, så er Pre-kurset noget for dig.

Tag kontakt til os og få svar på dine spørgsmål

Få 50 % i rabat som Iværksætter!

Skriv din email og modtag din rabatkode på mail. 

Er din virksomhed mindre end 24 måneder gammel, definerer vi det som en iværksætter-virksomhed. 

You have Successfully Subscribed!