WordPress Workshop

Lær at lave din egen professionelle hjemmeside på blot 1 dag.

Workshop i WordPress

Denne workshop vil give dig en grundlæggende forståelse for hvordan du bruger WordPress og vil hjælpe dig med at forme din egen hjemmeside.

På kurset får du tid til at arbejde videre på din hjemmeside og stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op i processen – vi er her for at guide dig hele vejen.

Workshoppen er delt op i både teori og praksis, så du får din egen føling med proceduren og produktionen af din hjemmeside.

Workshoppens indhold

Det første vi gør på workshoppen, er at forklare lidt om WordPress og mulighederne med systemet.

På workshoppen kigger vi på nogle fundamentale plug-ins som vil være væsentlige og værdifulde at have på din hjemmeside, f.eks. Wordfence mm.

Herefter vil du lære hvordan du personliggør temaet som du ønsker det, herunder hvordan du vælger de ønskede farver og fonte, indsætter logo på siden, kontaktoplysninger i bunden og opdaterer din menulinje.

Vi viser også hvordan du opretter en side/underside, og arbejder videre med forsiden, der automatisk er oprettet. Her viser vi hvordan DIVI builderen fungerer og hvordan du ved brug af drag-and-drop bokse kan forme indholdet på din side med billeder og tekster – præcis som du ønsker. Yderligere viser vi også hvordan du kan oprette brugere til din hjemmeside.

Vi ser også på flere af de muligheder der ligger i opbygningen af sider, som f.eks. brug af slideshow, knapper, formularer, pre-formatteret layouts og andre moduler i WordPress.

Derudover kigger vi nærmere på Widgets, ekstra menuer og hvordan du integrerer de Sociale Medier på hjemmesiden samt hvordan du kan gøre brug af emailmarkedsføring med Active Campaign, Mailchimp mm.

 

Forberedelse til workshop

Inden du begynder på kurset, skal du have et domæne, en hosting og et webhotel, hvor du har installeret WordPress. Har du spørgsmål til noget af dette, er du altid velkommen til at ringe til os på 23 42 88 81, så rådgiver vi dig gerne.   

Næste step på din rejse er at vælge et tema, der understøtter dine ønsker og behov til hjemmesiden. Vi anbefaler at benytte temaet ” DIVI ”, da dette tema er helt eminent til at løfte din hjemmesides udtryk og gennemførelighed. Ønsker du et andet tema, der appellerer bedre til dit produkt, er dette også muligt.

Det er anbefalesesværdigt, at du har installeret et tema inden kurset begynder. Du kan med fordel købe DIVI temaet her. Du er altid velkommen til at ringe til os på 23 42 88 81, så kan vi vejlede dig i hvordan du installerer dit tema.

Det vil også være en god idé at tænke over hvad du gerne vil med din hjemmeside, hvad skal den kunne, hvordan skal den se ud m.m. – så du får mere tid til at arbejde med selve hjemmesiden på workshoppen.

 

Rene Hansen

Instruktør

Rene Hansen er instruktør på denne workshop. Rene har mere end 10 års erfaring med webudvikling og WordPress.

Få 50 % i rabat som Iværksætter!

Skriv din email og modtag din rabatkode på mail. 

Er din virksomhed mindre end 24 måneder gammel, definerer vi det som en iværksætter-virksomhed. 

You have Successfully Subscribed!